Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Inschrijving Takje Toernooi 2010 5 februari 2010
Het Takje Toernooi 2010, dat gehouden wordt op 14 maart, komt inmiddels aardig dichtbij en daarom is het de hoogste tijd om de teams in te schrijven voor het toernooi. Net als andere jaren geldt dat de deelnemende ploegen van afgelopen seizoen voorrang hebben bij de inschrijving. Inmiddels staan er ook al een aantal op de reservelijst. Deze komen echter pas aan bod nadat de voorrangsperiode voor de teams die meededen in 2009 is verlopen.

De voorrangsperiode loopt tot en met 14 februari. Daarna komen de ploegen op de reservelijst in aanmerking. Mochten er dan nog plekken open zijn volgt er een nieuwe oproep.

Hieronder de ploegen die vorig jaar meededen. Vetgedrukt de ploegen die zich ook al weer voor 2010 hebben aangemeld:

- SV FC Groningen
- Z-Side
- FCG Forum II
- Velocitas
- Groningen Fanatics II
- Warffum on Tour
- GSC Appingedam/Delfzijl
- Café Flip
- JKG
- FCG Forum I
- D/E Trap
- Groningen Fanatics I

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: takjetoernooi@groningenfanatics.nl

Een veel gehoorde klacht de afgelopen jaren was, dat de kantine te ver van het speelveld was. Hier is naar gekeken en er is besloten het toernooi in 2010 in Sporthal Beijum te spelen. De kantine is daar achter één van de goals, zodat niemand iets van de wedstrijden hoeft te missen. Tevens is de tribune op zaalhoogte, waardoor toeschouwers zich niet allerlei trappen op hoeven te slepen. Hiermee hoopt de organisatie het toernooi toegankelijker te maken voor mensen die niet meevoetballen.

Het Takje Toernooi is vernoemd naar FC Groningen-supporter Emiel 'Takje' Branbergen, die op 13 januari 2005 op 20-jarige leeftijd aan een spierziekte overleed. Voor zijn ziekte was Emiel een betrokken FC Groningen-supporter en voetbalde hij ook mee in de zaal. Daarom werd er een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd ter nagedachtenis aan Emiel. Bovendien werd er geld ingezameld voor de Vereniging Spierziekten Nederland. Dat zal ook deze editie weer gebeuren.
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl