Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
FC Groningen - ADO Den Haag verplaatst naar morgenavond! 2 februari 2010
De thuiswedstrijd van FC Groningen tegen ADO Den Haag gaat vanavond niet door. Het veld in de Euroborg is door de vele neerslag van de laatste uren onbespeelbaar geworden. Een official van de KNVB heeft het veld afgekeurd. De wedstrijd is inmiddels verplaatst naar morgenavond, woensdag 3 februari 2010 om 20.00 uur.

Hans Nijland meldt in zijn wekelijkse nieuwsbrief het volgende over de afgelasting:

"Vanochtend was het veld niet goed, maar wel voldoende om op gespeeld te worden. De uren daarna is er echter zoveel neerslag gevallen, dat het water niet meer de grond in kon trekken en op het veld bleef staan. Daarop hebben wij een keuring aangevraagd bij de KNVB. Rond half n heeft een official de situatie bekeken en werd vastgesteld dat de bal niet meer kon rollen. Gezien de weersomstandigheden mocht niet meer verwacht worden dat het veld nog bespeelbaar zou worden voor vanavond."

"De KNVB heeft het duel daarop vastgesteld op woensdagavond, aftrap 20.00 uur. Morgenochtend zal de situatie opnieuw bekeken worden en hopen we dat het veld alsnog bespeelbaar is. Wij zullen hierover berichten via deze website. Wij begrijpen dat deze wedstrijdwijziging op zeer korte termijn is, met name voor onze supporters. Het is wellicht goed om te melden dat wij bij de KNVB het voorstel hebben neergelegd om de wedstrijd volgende week woensdag in te halen, zodat een ieder wat meer tijd zou hebben om zaken te organiseren. Ook ADO Den Haag ondersteunde deze datum. De KNVB heeft ons echter laten weten de eerstvolgende mogelijkheid om in te halen aan te willen grijpen en dat was morgenavond. De competitieplanning is een taak van de KNVB en wij hebben dit te accepteren."

Kaarten voor dit competitieduel blijven uiteraard gewoon geldig. De verkoop via internet en TicketBox loopt tot en met woendag 3 februari om 17.00 uur. Om 18.30 uur gaan de kassa's en het stadion open. Woensdag om 20.00 uur begint de wedstrijd.

Per (Seizoen)ClubCard van FC Groningen kunnen via internet of TicketBox twee kaarten worden aangeschaft. Bij de kassa's zijn vanaf 18.30 kaarten te koop. En kaart per geldig legitimatiebewijs of (Seizoen)ClubCard van FC Groningen.

Bron: FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl