Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Supportersvereniging FC Groningen bestaat 25 jaar 21 september 2009
De Supportersvereniging FC Groningen viert donderdag 24 september 2009 haar 25-jarig jubileum. In 1984 begon de vereniging als een klein clubje met 70 leden en inmiddels is dit aantal gegroeid tot 4.500 leden en heeft de vereniging FC Groningen met een breed scala aan activiteiten de afgelopen 25 jaar ondersteund op diverse niveaus.

Deze week vinden diverse activiteiten plaats om het 25-jarig jubileum te vieren. Op donderdag 24 september komen alle (oud)-bestuursleden bijeen in restaurant De Groene Kathedraal. Tijdens deze avond zal een speciale rondleiding in de Euroborg verzorgd worden door prominente leden van FC Groningen. Na een fotosessie zal een uitgebreid diner voorgeschoteld worden en zal het jubileumboek ‘Groen-Witte Passie’ gepresenteerd en overhandigd worden aan alle aanwezige gasten.

Tevens zal mede-initiatiefnemer van de Supportersvereniging Derk Eimers een bijzonder cadeau aanbieden aan Roger Stinissen. Hij verzamelde vanaf het begin van de vereniging alle jaargangen van het cluborgaan d' Olle Grieze en stelt deze unieke verzameling nu ter beschikking aan het FC Groningen Museum, zodat de historie voort kan blijven leven.

Aan het eind van week zal het jubileumboek als gratis geschenk naar de leden van de Supportersvereniging worden gestuurd, die op 1 september 2009 geregistreerd stonden als lid en tijdig hun contributie hebben voldaan. Het boek geeft een gepassioneerd beeld van de band die supporters onderling en met de club hebben. Het boek is vanaf 25 september ook te koop in de betere boekhandel en bij Uitgeverij Profiel voor het bedrag van 29,95 Euro.

Op zondag 27 september wordt voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Vitesse het jubileumboek aan Hans Nijland overhandigd. Tevens zal de Supportersvereniging een cadeau aan de jeugdopleiding van FC Groningen aanbieden. Na afloop van de wedstrijd wordt het jubileum van de vereniging in het Supportershome gevierd met onder meer live muziek en hapjes.

Kortom een reeks activiteiten waarbij het jubileum met alle leden wordt gevierd en waarbij tevens de basis wordt gelegd voor nog eens 25 jaar Supportersvereniging FC Groningen.

Bron: Supportersvereniging FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl