Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Fluks Hoes officieel geopend 2 september 2009
Gisteravond werd in de Euroborg het nieuwe vrijwilligershome officieel in gebruik genomen. In het fraaie nieuwe onderkomen, dat gelegen is op de eerste verdieping achter de Noordtribune, hebben alle vrijwilligers van de club voortaan een eigen plekje op wedstrijddagen en bij activiteiten. De ruimte is vernoemd naar Opa Fluks, die FC Groningen een erfenis naliet en waarvan de ruimte is bekostigd.

De nieuwe ruimte


FC Groningen-gebakjes

Bij de feestelijke opening was de ruimte meteen goed gevuld. Er waren, naast de vele vrijwilligers zelf natuurlijk, ook vertegenwoordigers van de club, de Supportersvereniging, de politie en diverse sponsoren aanwezig. Er waren achtereenvolgens toespraken van de voorzitter van de Vrijwilligers Rond Groningen (VRG), algemeen directeur van FC Groningen Hans Nijland - die namens de club enkele cadeaus uitdeelde aan de VRG - en voorzitter van de Raad van Commissarissen van FC Groningen Ed Zijp.


VeiligheidscoŲrdinator Matthias Mulder kondigt de diverse sprekers aan


De voorzitter van de VRG

Laatsgenoemde verrichtte ook de openingshandeling door een bal door een groot stuk papier te schieten en de ruimte voor alle jassen van de vrijwilligers prijs te geven. Daarmee kwam er een einde aan het officiŽle gedeelte en was het tijd om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Het publiek luistert aandachtig


Het publiek luistert aandachtig


Hans Nijland aan het woord


Leandro Bacuna overhandigt een cadeautje


Een actiefoto van hemzelf voor aan de muur


Maar dat is nog niet alles


Van de club krijgen de vrijwilligers ook een fraai naambord


Fluks Hoes


Ed Zijp spreekt zijn waardering uit voor alle vrijwilligers


En even later wordt de ruimte voor alle jassen onthuld

Printversie »
 

Reacties:
#1 Toch erg mooi. Die Opa Fluks heeft ook gewoon een prachtige markante kop. De man zal glimlachen op zijn wolk...
nickky | 2 september 2009, 18:59:22
#2 Zoals Ed Zijp zei in zijn toespraak op het feestje... "Er is niemand die een muts zo kan dragen als Opa Fluks!" En daar was iedereen in de zaal het roerend mee eens.

Het feest was geweldig leuk en gezellig. En het is tof dat er een supporter als Opa Fluks was (helaas) die een deel van zijn geld voor een doel als een Vrijwilligershome te willen besteden. Bedankt Opa Fluks....al zal die dat niet zo 1,2,3 meer lezen.

Misschien ben ik erbij de 12e, even kijken of dat lukt met mijn werk.

Groetjes en tot snel.
Renske
RennieServiceG | 2 september 2009, 21:02:13


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl