Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Wedstrijd ook op groot scherm te volgen 7 december 2004
De wedstrijd sc Heerenveen - FC Groningen, die aanstaande vrijdagavond wordt gespeeld, is ook te volgen op een groot scherm in het Oosterparkstadion. FC Groningen en de Supportersvereniging willen op deze manier iedereen een kans geven de wedstrijd te zien en stellen hiervoor de businessruimte van FC Groningen ter beschikking.
De duizend beschikbare kaarten voor het uitvak in Heerenveen waren vorige week binnen de kortste keren uitverkocht. De meerdere geplande verkoopdagen waren niet nodig, want op de tweede verkoopavond waren alle kaarten al aan de man gebracht. Helaas moest een groot aantal supporters teleurgesteld worden omdat zij geen kaarten meer konden kopen.

Vanuit verschillende hoeken kwam het idee om een groot scherm te regelen waarop de gedupeerde supporters toch nog de wedstrijd live zouden kunnen volgen. Hierop is de Supportersvereniging in overleg getreden met FC Groningen en dat heeft geresulteerd in deze oplossing.

De bedoeling is dat de vertoning van de wedstrijd via Canal+ plaats zal vinden op een groot scherm in de businessruimte van het Oosterparkstadion. Het is helaas niet hetzelfde als een kaartje voor het uitvak, maar gelukkig is er nu wel voor iedereen de mogelijkheid om de wedstrijd live te volgen. En dat ook nog in het eigen Oosterparkstadion.

Mocht je dus geen kaartje hebben kunnen bemachtigen voor deze wedstrijd, dan kun je op vrijdagavond naar de businessruimte van FC Groningen om de wedstrijd te zien. Deze businessruimte is geopend vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis. Komt allen!
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl