Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Opzet play-offs opnieuw gewijzigd 8 mei 2009
De opzet van de play-offs is opnieuw gewijzigd. Waarschijnlijk snap je er inmiddels geen zak meer van, maar dat geeft niks, want de KNVB en de clubs snappen er ook geen hol meer van. En nu wil men de opzet en de datums wr gaan veranderen! Een week voor het begin van de play-offs valt er voor supporters dus nog steeds niks te plannen, maar ach, als de supporters straks maar gewoon weer dokken.

Op de website van FC Groningen lezen we:
"Vrijdagochtend 8 mei heeft de KNVB bekend gemaakt dat de opzet van de play-offs opnieuw is gewijzigd. Het is nu definitief geworden dat de nummers 6 tot en met 9 in de Eredivisie spelen om het laatste overgebleven ticket voor de Europa League, de nieuwe naam voor het voormalige UEFA Cup-toernooi. Waarschijnlijk starten de play-offs voor FC Groningen nu met een uitwedstrijd op zaterdag 16 mei tegen de nummer 9, die na de laatste speelronde van komende zondag definitief bekend bekend zal zijn. Donderdag 21 mei en mogelijk zondag 24 mei volgen dan thuisduels in Euroborg.

Op dit moment wordt echter nog onderzocht om de data van de play-offs naar voren te halen of de play-offs alsnog in te korten naar een uit- en een thuiswedstrijd, waarbij na een gelijke stand gerekend over twee duels uit gescoorde doelpunten dubbel tellen en mogelijk een verlenging en strafschoppen kunnen volgen na het tweede duel. Dit omdat een eventuele derde beslissende wedstrijd van de finale op woensdag 3 juni kan conflicteren met het afstaan van internationals.

Zodra de speeldata definitief zijn, zullen wij dit uiteraard zo snel mogelijk op deze website melden. De voorverkoop voor de eerste thuiswedstrijd in de play-offs loopt in alle gevallen tot en met woensdag 13 mei voor seizoenkaarthouders. Op donderdag 14 mei volgt de losse verkoop. Hierbij kunnen (Seizoen)ClubCardhouders maximaal twee kaarten aanschaffen.

Bron: FC Groningen

Fantastisch. Nog een paar dagen en het hele play-offscircus moet beginnen, maar niemand weet waar ie aan toe is, en de supporters al helemaal niet...
Printversie »
 

Reacties:
#1 misschien moeten wij de supporters van alle 4 de clubs die achterlijke plee offs gewoon gaan boycotten zijn we gelijk van die rommel verlost
waarom | 8 mei 2009, 20:12:49
#2 Absurd! FC is wel eens vaker 6de geweest en meteen geplaatst voor Europees voetbal. En nou moet het al zo. Ja bij de KNVB weten ze wel hoe het moet..sukkels!.
chucky | 8 mei 2009, 23:09:59
#3 Het is net zo idioot als het feit dat ajakkes 2 keer gen CL haalt en direct moet de boel omgegooid worden van Kessler... En verder? Tsja....boycotten? Denk niet dat je er iets mee opschiet... Maar wat ze aan het doen zijn is belachelijk... Laat FC Groningen dat direct meenemen in hun overleg met andere clubs over te hoge geldboetes.
CU zondag...
RennieServiceG | 9 mei 2009, 10:16:45
#4 FC Groningen wil direct Europees ticket

GRONINGEN - FC Groningen onderzoekt de juridische mogelijkheden om onder de play-offs uit te komen.

Directeur Hans Nijland wil dat FC Groningen zonder te spelen een ticket voor de Europa-League krijgt. De voetbalbond KNVB liet vrijdag weten dat ook de negende plaats in de eindstand recht geeft op deelname aan de play-offs. Nijland hekelt de gang van zaken omdat de voetbalbond een week voor aanvang van de play-offs het systeem weer helemaal op de kop heeft gegooid.

de soap wordt uitgebreid ben benieuwd of hans dit ook vond als we 9de hadden gestaan nogmaals afschaffen die troep
waarom | 9 mei 2009, 10:30:27


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl