Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Kandidaten gezocht voor klankbordgroep 8 april 2009
Zoals al eerder gemeld gaat FC Groningen een klankbordgroep oprichten. Naast vertegenwoordigers van de supportersverenigingen zal dit adviesorgaan onder andere bestaan uit een vertegenwoordiger van iedere tribune, dus in totaal vier mensen. Supporters die zich kandidaat willen stellen voor een functie binnen de klankbordgroep kunnen zich nu hiervoor aanmelden.

Klankbordgroep
Zowel vanuit de club als vanuit de supporters is er de wens gezamenlijk na te denken over hoe de cultuur rondom FC Groningen optimaal te houden is. Daarnaast is een regelmatig contact van de club met alle doelgroepen binnen de supporters, en dus niet alleen met de supportersverenigingen, wenselijk om zo de binding en het gevoel te houden met wat er leeft bij de FC Groningen Supporters. Om dit te bereiken wordt er, in overleg met de diverse supportersverenigingen, een klankbordgroep gestart. Deze klankbordgroep geeft gevraagd en ongevraagd advies aan FC Groningen.

Samenstelling
De klankbordgroep zal naast een afvaardiging van FC Groningen bestaan uit de volgende leden:

* Vanuit Supportersvereniging (incl GF): 2 personen
* Vanuit Supportersvereniging Z-Side: 1 persoon
* Vanuit Rolly side: 1 persoon
* Van Noordtribune: 1 persoon
* Van Oosttribune: 1 persoon
* Van Zuidtribune: 1 persoon
* Van Westtribune: 1 persoon

Doelstelling
Doelstelling van dit overleg is om van supporters (m/v) uit diverse hoeken te vernemen wat de wensen zijn om tot een optimale FC Groningen sfeer te komen bij zowel thuis- als uitwedstrijden. Hierbij zullen alle facetten die dit kunnen versterken besproken worden. Daarnaast is het intensiveren van het contact met de supporters een belangrijk aspect om hen middels onder andere dit overleg te informeren over zaken die spelen binnen de FC. Na elk periodiek overleg (minimaal 3 maal per jaar) komt er een verslag van de betreffende bijeenkomst op de website van FC Groningen.

Kandidaten
Voor de invulling van de vertegenwoordigers van de diverse tribunes zijn wij op zoek naar gemotiveerde FC Supporters die tijd hebben om meerdere malen per jaar te overleggen met de klankbordgroep. Deze vertegenwoordiger wordt namens de tribune waarop hij/zij een seizoenkaart heeft het geluid in de klankbordgroep. Andere supporters van de betreffende tribune kunnen ook bij deze persoon terecht indien zij onderwerpen hebben die eventueel besproken moeten worden in de klankbordgroep bijeenkomst.

Profiel
Als profiel hebben wij in overleg met de supportersverenigingen het volgende opgesteld. Ben jij...

* Op dit moment seizoenkaarthouder en meerdere jaren seizoenkaarthouder van FC Groningen en...
* Gemotiveerd om minimaal drie maal per jaar bijeen te komen en...
* Gemotiveerd om gedurende het seizoen als aanspreekpunt te fungeren van supporters op jouw tribune en hier een actieve rol in te spelen en...
* Geen actieve rol binnen één van de supportersverenigingen...

meld je dan aan als lid van de klankbordgroep.

Aanmelden klankbordgroep
Herken jij jezelf in bovenstaande meld je dan aan! Vul dan je gegevens en je motivatie in op de speciale pagina op de website van FC Groningen. Aanmelden kan tot en met vrijdag 1 mei aanstaande. Uit alle inzendingen wordt door de diverse supportersverenigingen in overleg met FC Groningen de meest geschikte kandidaat per tribune gekozen. Deze namen worden op 12 mei bekend gemaakt via deze website van FC Groningen.

Download hier de flyer

Bron: FC Groningen, supportersverenigingen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl