Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Voorzitter Supportersvereniging vertrekt 17 maart 2009
De voorzitter van de Supportersvereniging FC Groningen, Roger Stinissen, heeft besloten om zich niet kandidaat te stellen voor een hernieuwd voorzitterschap bij de eerstkomende Algemene Ledenvergadering in het najaar van 2009.

"Ik heb de afgelopen jaren ontzettend veel meegemaakt en heel veel geleerd. Daarnaast vind ik dat ik een mooie bijdrage heb geleverd aan de vereniging, FC Groningen maar ook aan de ontwikkeling van de vrijwilligers die werkzaam zijn voor de vereniging. De vereniging staat er momenteel erg goed voor en wat mij betreft is het nu tijd om mijn energie aan andere zaken te besteden. De komende tijd wil ik meer tijd besteden aan mijn privť situatie en mij verder ontwikkelen in mijn professionele loopbaan. De ervaring die ik binnen deze vereniging heb opgedaan is van enorme waarde en zal mij zeker verder op weg helpen in mijn loopbaan. Ik weet zeker dat ik in de toekomst nog iets voor de club en de vereniging kan betekenen", zegt Roger.

Roger Stinissen is sinds november 2003 bestuurslid van de Supportersvereniging FC Groningen en was onder andere verantwoordelijk voor het clubmagazine, het opzetten van de website van de Supportersvereniging en de realisatie van het nieuwe Supportershome in de Euroborg.

In februari 2006 nam Roger het voorzitterschap over van Jan Westerhoff. Sinds 2006 maakte de vereniging een enorme groei door en verdubbelde het aantal leden. Daarnaast werd het vrijwilligersbestand fors uitgebreid door onder andere de oprichting van de afdelingen CommerciŽle en Juridische Zaken en de groei van Groningen Fanatics. Landelijk gezien behoort de Supportersvereniging FC Groningen tot de grotere van Nederland met ruim 4.100 leden en meer dan 100 vrijwilligers. Komend jaar viert de vereniging haar 25-jarig jubileum.

Bron: Supportersvereniging FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl